|
1999 yılında Çiftehan/NİĞDE’de üretimine başlanan Tekir Su,her geçen gün daha da büyüyen ve gelişen tesisinde son teknolojiye sahip makinelerle AB standartlarında ve %100 hijyenik koşullarda üretilmektedir. Tekir Su tüketicilerine sunulurken,en üstün kalitede, hijyenik ve sağlıklı olması prensiplerinden asla ödün verilmemekte ve güvenle içilebilir hale getirilmektedir.
Dünya standartlarının en iyi suları arasında olan Tekir Su’ yun en büyük zenginliği kaynağıdır. Kaynağımız Toros Dağlarının 3500 metre yüksekliğindeki havzalardan beslenip yerleşim birimlerinden oldukça uzakta ve yüksektedir. Herhangi bir sanayi, zirai ve evsel faaliyetlerden etkilenmeyip, doğal cazibesi ve mineral yapısını muhafaza ederek kaynağından çıkan su, özel döşenmiş poletilen boru sistemi ile fabrika dolum tesislerimize ulaşarak, Sağlık Bakanlığı Yönetmeliği'ne göre uygun, tamamen kapalı ve hijyenik ortamlarda şişelenmektedir.
Tesisimiz TSE belgesine sahip olup her birimimizde Kalite Yönetim Sistemi ve Gıda GüvenliğiYönetim Sistemi (HACCP) uygulanmakta ve sürekli denetimlerle gelişimleri sağlanmaktadır
Tüketicinin isteklerinin tamamına uygun olan ürün çeşitlerimizle Tekir Su’yu her noktada tüketicilere sunmaktayız. Türkiye geneline yayılmış seçkin bayilerimizle tüketicilerinin memnuniyetini kazanmayı hedefleyen ve hedefleri doğrultusunda taviz vermeden emin adımlarla ilerleyen şirketimiz yakaladığı satış potansiyelinin haklı gururunu yaşamaktadır.
Bunun yanı sıra Dünyanın bütün ülkelerine girmeyi hedefleyen Tekir Su Ortadoğu ve Avrupa ülkelerine ihracatını hali hazırda yoğun bir şekilde sürdürmektedir.
Geniş ürün yelpazesi ve satış ağı ile bedeninize sağlık ve canlılık katmaya devam edeceğiz.
|